Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tonia-huivi - Tonia Scarf


Bomba-talon matkamuistomyymälästä löysin kierrehuiveja, jotka koristavat nykyään melkein jokaisen naisen kaulaa. Sellainen oli ihan pakko ostaa Nefertitille. Ja on ollut puhetta siitä että kuoromme voisi ehkä ottaa tuollaiset huivit käyttöönsä. Kotona etsin netistä tietoja ostamastani huivista ja sain selville parista puutarhablogista että se on valmistettu Tonia-merkkisestä langasta (Made in Turkey) ja että se on polyacrylia. Kierteet syntyvät automaattisesti kutoessa. - Bombasta ostin myös valtimolaisen Ulla Nevalaisen tekemät puna-kulta -puuhelmet, jotka koristavat Nefertitin huivia.

Ohjeet röyhelöhuivin valmistukseen Tonia -langasta löytyvät mm. sivulta www.kotiteollisuus.fi/asusteet.


Kotimatkalla Nurmes-Posio pysähdyimme jälleen kerran Suomussalmella Reijo Kelan tilataideteoksen äärelle. Hiljainen kansa on aina yhtä vaikuttava. Sitten kun huivikokoelmani alkaa pursuta yli äyräiden, lahjoitan huivini Hiljaiselle kansalle. Huivitietoista väkeä näyttää olevan tämä Kainuun kansa.


Joutsenet ovat tulossa kohti Lappia. Sulia paikkoja löytyi jo Suomussalmen puolelta.


2 kommenttia:

  1. Bomban-talo on tuttu paikka kotikonnuilta päin,
    kesälläkin aivan ihana ja se tuttu karjalanmurre...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bomban alue on mukava kesät talvet. Voi uida sisällä ja ulkona ja harrastaa kaikenlaista. Ja Nurmekseen pääsee muutamassa tunnissa eteläisestä Lapista. Kyllä se monet ulkomaiset lomakohteet voittaa.

      Poista