Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 21. kesäkuuta 2012

Pikon Marimekko -huivi - Piko´s Marimekko Scarf


Nefertiti oli jo toista kertaa mukana Sodankylän elokuvajuhlilla. Tällä kertaa kuvauspaikkana oli Mantovaaran puutarha, jossa kullerot kukkivat melkein yhtä komeasti kuin vuosi sitten. Viime kesänä Piko oli hankkinut keväänvihreän kukallisen Marimekko -huivin, joka soveltuu mainiosti puutarhahommiin. - Lauantain ja sunnuntain aikana katsoimme amerikkalaisen Les Girlsin, suomalaisen Vuosaaren, lyhytelokuvien Elokuvaraadin ja kiinalaisen Suzhu Riverin. Pikolta sain festarilahjaksi Peter von Baghin kirjan Junassa. Sofi Oksasen Baby Jane ja Rosebud -muistikirja tarttuivat myös mukaan. Muistikirjaan tallennamme festarimuistojamme niin paljon kun muistia riittää. Onneksi joitakin dokumentteja on säilynyt vuosien varrelta.


Midnight Sun in Sodankylä


Ohjaaja Hirsch haastattelee ainoaa suomalaista Hollywood-tähteä, Taina Elgiä (82 v)


Laura Birn kertoo Louhimiehen Vuosaari -elokuvasta


Jukka Virtanen juontaa Elokuvaraatia


Ihmisiä suviyössä Kitisen rannalla


Nuori mies esittelee Leicaansa harrastelijakuvaajakollegalleen. Hieno on !

2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat kesäyöstä Kitisen rannalla ! Kiitokset!
    Niin vaan sääennusteet sateesta jäivät toteutumatta, keskiyön aurinko tervehti juhlijoita. Näiden hetkien vuoksi kaamoksen aikaan kerätään unta palloon! Kesäyössä on taikaa. Sen toivoo voivansa kokea voimaksi seuraavaan kaamokseen.
    Filmijuhlilla Taina Elg lumosi ainakin tämän kuulijan. Tyylissä on tavoitetta tuleville vuosikymmenille.
    Ensi vuonna Nefertiti kumppaneineen on tervetullut jälleen elokuvajuhlille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli taas hieno viikonloppu.Tuntui kuin olisi käynyt viikon lomareissulla. Kiitos festariseurasta! Nefertiti kiittää myös. Noudatamme kutsua ensi suvenakin. Jospa sitten joskus pääsemme festareille talkoilemaan - sitten kun työkiireet hellittävät.

      Poista