Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Kesälomahuivi 1 - Summer Holiday Scarf 1


Nefertitin kesälomahuivi on hankittu Varkaudesta Marimekon myymälän alennuskorista. Huivi on 100 -prosenttista puuvillaa. Mansikat on ostettu Posiolta, mutta kasvatettu Suonenjoella. Posion omia mansikoita hankitaan ensi viikolla Anjalta. Mansikka-astiana on 40-luvun käsinmaalattu lasikulho, joka on Kauklahden tehtaan tuotantoa. - Kesälomamatka kulki reittiä Koti - Nurmes - Imatra - Lappeenranta - Savonlinna - Kuopio - Kajaani - Suomussalmi - Koti. Kuvissa on pieniä välähdyksiä matkan varrella.


Kesäteatteria Pielisen ranalla, Bombassa.

Eva Ryynäsen ateljee Paaterissa, Lieksassa.


Veijo Rönkkösen (1944 - 2010) patsaspuisto ja puutarha Parikkalassa on huikea, mystinen ja riemukas kokemus. - "Rönkkönen työskenteli tehtaalla 16 -vuotiaasta eläkeikään saakka. Ensimmäisestä tilistään lähtien hän loi paperimiehen palkallaan maailmaansa tontille, jossa asui koko elämänsä. Betonista syntyi 6000 neliön pihamaalle viitisensataa ihmishahmoa luonnollisessa koossaan, kuvaten rikasta rotujen kirjoa". Rönkkönen oli kokeileva puutarhuri ja valokuvaaja, joka harrasti joogaa ja uintia. Hän salli vieraiden kulkea vapaasti tontillaan mosaiikkimaisesti laatoitettuja polkuja pitkin eikä perinyt käynneistä pääsymaksua. Patsaspuistoon on edelleenkin vapaa pääsy ja uusi omistaja apujoukkoinen on kunnioittanut Rönkkösen elämäntyötä kunnostamalla puutarhaa ja patsaita uuteen kukoistukseen.


Jugend -tyylinen Imatran valtionhotelli on täynnä kauniita ja kuvauksellia yksityiskohtia.


Wolkoffin talon sisäpihalla Lappeenrannassa voi nauttia hellepäivänä ystävien seurassa hyvästä ruuasta ja hevoskastanjan varjosta.

Laivaristeilyllä Savonlinnassa.


Lasten ohjattu taiteilutuokio Retretissä Punkaharjulla.


Järvimaisema ilta-auringossa jossakin Kajaanin ja Suomussalmen välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti