Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Ilmin huivi - Ilmi´s Scarf




Elokuun 2011 viimeisenä viikonloppuna vierailin Nefertitin kanssa Sutirannassa, Ilmin paratiisissa. Saunoimme veden päällä, uimme kilometrikaupalla, minä kuvasin Ilmin töitä ja huiveja, Ilmi valitsi töitään tulevaan näyttelyynsä. Aamulla katsastelimme muutaman viikon takaisia lehtileikkeitä ja kas - pohjoisessa maakuntalehdessa oli artikkeli arvostetusta taidenäyttelystä ja valokuvia näyttelytöistä. Eräs taiteilija oli saanut selvästi vaikutteita puutarhablogini ensimmäisestä varsinaisesta valokuvasta (30.11.2010)Papukaijatulppaani ja väsynyt Darwin-tulppaani (http://www.pirkkopirkko.blogspot.com/) sekä yhdestä Ilmin maalauksesta. Teoksen nimikin on melkein sama kuin valokuvani. Mielenkiintoista...

Kahdessa ylimmässä kuvassa on Ilmin Pärnusta nelisen vuotta sitten hankkima huivi kuvattuna hänen maalaustaan vasten. Maalauksen nimi on Kaamoksen kasvatit ja se on vuodelta 2010. Alla pieni pala paratiisia.


...ja tässä papukaijatulppaani ja väsynyt darwin-tulppaani Kaakkurin kasvitieteellisestä puutarhasta...

2 kommenttia:

  1. Milloinkahan sinä pidät oikean huivinäyttelyn. Hauskaa elokuun iltojen odotusta! Juha

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa aion pitää syksyn aikana valokuvanäyttelyn muutamista Nefertiti -kuvista. Lähetän kutsun kunhan ajankohta varmistuu.

    VastaaPoista